maanantai 21. lokakuuta 2013

.............

Välillä tulee välähdyksiä ja miettii, että "nyt pitäisi laittaa tämä ylös, että muistaa kirjoittaa." Ja sitten se unohtuu.

Olen pari viimeistä iltaa tehnyt valokuvakirjaa vauvan odotusajasta, syntymästä ja syntymän jälkeisestä ajasta. Marraskuun alussa on nimijuhlat ja pitäisi saada sen siihen valmiiksi, Mistä tuli mieleen, etten ole vieläkään muistanut kutsua kaikkia, saati muistanut ilmoittaa jo ilmoitetuille monelta kinkerit on kuten muutama muukin asia nimijuhliin kuhan lämpimikseni höpötän. Ei nimittäin yhtään oo jaksanut miettiä koko asiaa.

Ja eilen aloitin etsimään majoitusta Thaimaahan. Kunhan ensin päättäisi minne sinne suuntaisi. Ja varaako koko ajalle yhteen paikkaan. Vai vaihtaako kun mummi ja vaari tulevat.

Odotellaan vauvan passia, saisi viisumiasiat hoidettua mistä tuli mieleen, että ne valokuvat on vielä ottamatta kuntoon. Sitten olisi enää Tytyn rokotus muista, muista hakea se apteekista ennen pistämistä! ja suht kaikki käytännön jutut on pulkassa matkaa ajatellen hah hah, niin varmaan joo! Mites ne uv-housut, kotiapteekin hankkiminen, Finnairille soitto baby cotista, kopiot passeista, lentolipuista, virkatodistus viisumia varten, hankkia jostakin lainaan rattaat (tai kannattaakohan...) ja ja ja...

Maidoton dieetti on mennyt hyvin, ainoastaan rahkaa tekee mieli. Vauvan vatsavaivat on jääneet, toivotaan, että jatkuukin niin ai niin, ja sen täytekakun pitää olla maidoton kun muitakin maidottomia on syömässä! Ei se kyllä varmaan onnistu millään..pitääkin googlettaa "maidoton kakku".

Jaa-a, ei tästä tule nyt mitään tylsillä aivoilla, parempi kömpiä petiin perkule mä unohdin ostaa niitä suolatippoja!

Loppuun vielä viikonlopun kuvia sushikinkereiltä!
2 kommenttia:

  1. <3 tsemppiä sinne juhlien laittamiseen ym...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Kyllähän ne hoituu, tää pää on vain niin laho, ettei kestä ajatukset kasassa kauaa. Mutta ilman stressiä niin hyvä tulee:)

      Poista

Kommentit ilahduttaa aina!
Tarkistan vain ensin, ettei mukaan ole eksynyt vahingossa mitään henkilötietoihimme liittyvää.